Skip to main content
Trinity Real Estate Logo

INVESTEREN IN VASTGOED

  • Innoverend
  • Betrouwbaar
  • Efficiënt

OVER TRINITY

Trinity Real Estate is een vastgoedbedrijf actief in de ontwikkeling van winkelvastgoed, residentiële vastgoedprojecten en gemengde binnenstedelijke projecten.

Jong en dynamisch, doch gefundeerd op jaren ervaring! De twee managing partners van het bedrijf, Ann Hayen en Steven Callewaert, zijn beiden reeds meer dan 15 jaar actief in de ontwikkeling en commercialisatie van zowel commercieel als residentieel vastgoed.

Trinity Real Estate (her)ontwikkelt en verhuurt winkelvastgoed in centrumlocaties en langs belangrijke commerciële invalswegen in België. Daarnaast is het bedrijf ook actief op de residentiële markt, en mikt ze op zowel gebiedsontwikkelingen als op de ontwikkeling van appartementencomplexen.

Het bedrijf besteedt hierbij veel aandacht aan de realisatie van duurzame, kwaliteitsvolle, maar ook betaalbare vastgoedobjecten die naadloos aansluiten bij de verwachtingen van zijn klanten.

Trinity Real Estate is zich sterk bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die op de projectontwikkelaar rust. Wat een ontwikkelaar nu realiseert, bepaalt hoe we morgen winkelen, wonen, werken en onze vrijetijd beleven.